Home | Events | Familiesammenførings-event i London

Familiesammenførings-event i London

29 November 2021
Other events

This event will be held in English. The event will be informing about family reunification!

Date
29 November 2021
Time
17:00 – 9:00
Venue
The Royal Danish Embassy
55 Sloane Street
London
SW1X 9SR
United Kingdom
View the map
Price
Free to attend

Bliv klogere på familiesammenføring, når Danes Worldwide i samarbejde med Den Danske Ambassade i London inviterer til fysisk familiesammenføringsevent d. 29/11 og 1/12 2021

Der er mange ting at holde styr på, når man overvejer familiesammenføring, men du kan blive klogere på familiesammenføring, når Danes Worldwide i samarbejde med Den Danske ambassade afholder to arrangementer i London mandag d. 29/11 kl. 17-19 (GMT) og onsdag d. 01/12 kl. 09-12 (GMT).

Under arrangementet vil vi blandt andet gennemgå både EU-reglerne og de danske regler for familiesammenføring og have særligt fokus på Brexits betydning i denne sammenhæng. Vi vil også forklare den praktiske del af processen med inputs fra ambassaden. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til EU-reglerne og de danske regler.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne – både medlemmer og ikke-medlemmer, men tilmelding er påkrævet, da der kun er begrænsede pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Det er vores holdning i Danes Worldwide, at udlandsdanskere gift eller samlevende med udlændinge skal have ret til at etablere sig permanent i Danmark med deres ægtefælle/partner og familiens eventuelle børn.
Som medlem af Danes Worldwide kan du:

 • Modtage rådgivning om familiesammenføring.
 • Få hjælp til at udfylde ansøgninger.
 • Få dokumenter gennemtjekket og indgivet korrekt.
 • Tilkøbe vores sagsbehandling til familiesammenføring.

Privat oplæg om familiesammenføring

Kan du ikke komme til vores arrangementer om familiesammenføring, men kan du samle en håndfuld mennesker fra din arbejdsplads eller lokale danske forening, der kunne have interesse i at blive klogere på, hvordan familiesammenføringen efter både danske og EU-regler foregår?

Så har I d. 30/11 mulighed for at booke et fysisk møde med vores jurist, der er på besøg i London, som vil gøre jer klogere på netop familiesammenføring.

Hvis du er interesseret, så send en mail til [email protected] for at blive klogere på mulighederne for et fysisk møde.

 • Corona
 • Målgruppe
 • Program
 • Oplæg

Grundet den uforudsigelige corona-situation i både Danmark og England kan vi med kort varsel blive underlagt pludselige restriktioner, der kan få indflydelse på afholdelsen af arrangementet. Vi vil naturligvis informere vores deltagere om sådanne restriktioner hurtigst muligt, og vi opfordrer i øvrigt til, at alle deltagere holder sig orienteret om corona-situationen op til arrangementets afholdelse.

Arrangementet er rettet mod alle udlandsdanskere med en ikke-dansk ægtefælle/partner , som overvejer at bosætte sig i Danmark inden for en overskuelig fremtid.

Program for begge dage

 • Gennemgang af EU-regler og proces.
 • Gennemgang af danske regler og proces.
 • Mulighed for spørgsmål til begge regelsæt.

Oplæg på engelsk

Oplæggene vil være på engelsk, men der vil være mulighed for at stille spørgsmål på dansk.